Продукти: (за 4 гювечета)
• 400 г свинско месо
• 300 г гъби
• 2 глави лук
• 70 г краве масло
• 150 г настърган кашкавал
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Задушаваме в тиган измитите и нарязани гъби, заедно с маслото. Добавяме нарязания лук и месото, нарязано на хапки. Разбъркваме добре, прибавяме подправките и разпределяме сместа в гювечетата.
Печем в умерена фурна. Преди сервиране поръсваме с настъргания кашкавал - по желание запичаме.
Продукти: 1. 200 г готови кори 2. 2 ябълки 3. 4 с.л. захар 4. 3 с.л. смлени орехи 5. 1 яйце 6. 1 ч.л. канела 7. 1 пакетче краве масло Начин на приготвяне: Обелваме ябълките...
Продукти: • 500 г брашно • 1 яйце • 5-6 с.л. кисело мляко • 1 с.л. захар • 2 с.л. топло прясно мляко • 1 с.л. оцет • 2 с.л. олио • 1 ч.л. сода бикарбонат • сол За плънката: ...
Продукти: • 1 кг спанак • 1 к.ч. ориз • 4 с.л. настърган кашкавал • 2 яйца • 4 с.л. галета • 3 с.л. брашно • 1 к.ч. олио • сол Начин на приготвяне: Нарязваме изчистения и...
Продукти: • 4 наденички • 100 г пушени гърди • 2 глави лук • 1 буркан белени домати • 1/2 връзка магданоз • 1 ч.л. чубрица • 1 кубче телешки бульон • черен пипер • сол Начи...