Продукти: (за 4 порции)
• 1 кг прясна дребна речна риба
• 6 глави лук
• 1 ч.л. червен пипер
• 1 дафинов лист
• 6-7 зърна черен пипер
• 1 к.ч. олио
• сол
Начин на приготвяне:
Почистваме и посоляваме рибата.
Нарязваме лука на едро и го задушаваме в олиото и 2-3 с.л.вода. Добавяме червения пипер, зърната черен пипер и дафиновия лист. Изсипваме сместа в тавичка и нареждаме отгоре рибките.
Печем в умерена фурна.
Продукти: • 1 готово руло • 125 г шоколад • 3 с.л. сметана За крема: • 250 г шоколад • 1 пакетче краве масло • 100 г пудра захар • 3 яйца • 1 ч.л. кафе Начин на приго...
Продукти: • 1 пакетче краве масло • 125 г пудра захар • 8 яйца • 250 г шоколад • 100 г брашно • 1 ч.ч. смлени бадеми • 250 мл вода За глазурата: • 125 г шоколад • 2 с.л....
Продукти: • 1 пакет чаени бисквити • 125 г размекнато масло • 1 белтък • 1 ч.ч. пудра захар • 2 малки настъргани шоколадчета • 1 ч.ч. смлени орехи За украсата: • 60 г краве ...
Продукти: • 125 г краве масло • 1/2 ч.ч захар • 1 яйце • 1 с.л кисело мляко • 1 бакпулвер • 2 ч.ч брашно • 1 к.ч. сладко по избор • 1 ч.ч. орехови ядки Начин на приготвяне: ...