Кулинарни рецепти » Ягодки

 Ягодки

Продукти:

• 1 ч.ч. смлени орехови ядки
• 4-5 с.л. сироп от ягоди
• 2 с.л. пудра захар
• 1 белтък
• червена боя
• кристална захар за овалване

Начин на приготвяне:

Разбиваме белтъка с пудрата захар, прибавяме сиропа, боята, разтворена в няколко капки вода, и орехите.

От сместа оформяме ягодки и ги овалваме в кристалната захар. Поднасяме сладкишчетата след като са престояли 1 ден.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Килифаревски краставички

Продукти: (за 1 буркан) • 500 г корнишони • 1-2 зърна бахар • 6-7 зърна черен пипер • 1/4 дафинов лист • 2-3 филийки лук • 3-4 скилидки чесън • съцветия копър • 1 равна ч.л. синапен...

Пастицио

Продукти: • 500 г макарони • 1 кг кайма • 3 белтъка • 300 г кашкавал • 1 к.ч. зехтин • 1 глава лук • 500 мл доматен сок • риган • черен пипер • сол За соса: • 8 с.л....

Картофена лазаня

Продукти: • 900 г картофи • 200 г моркови • 200 г телешка кайма • 1 с.л. олио • 1 пакет сос за макарони • 1 връзка босилек • 100 г сметана • черен пипер • сол Начин на приго...

Кроканови пасти

Продукти: • 150 г брашно • 300 г кристална захар • 7 яйца • 3 жълтъка • 150 г счукани орехи • 150 г краве масло • 75 г пудра захар • 1 ванилия Начин на приготвяне: Разбив...

Начало