Кулинарни рецепти » Макарони с дивеч

 Макарони с дивеч

Продукти: (за 4 порции)

· 500 г къси макарони
· 1 голяма яребица /или заешко месо/
· 1 връзка корени за супа
· 80 г краве масло
· 100 г настърган кашкавал
· сол

Начин на приготвяне:

Сваряваме яребицата и корените за супа в подсолена вода. Щом омекнат, обезкостяваме месото и го нарязваме на ситно.

В същия бульон сваряваме макароните и ги отцеждаме. Размесваме ги със сгорещеното масло, настъргания кашкавал и месото от дивеча.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Мангафиш

Продукти: • 500 г тиква • 300 г сушени плодове • 2 с.л. мед Начин на приготвяне: Почистваме тиквата и я нарязваме на парченца с размерите на локум. Нареждаме парченцата в дълбока т...

Питка Слънце

Продукти: • 1 кг брашно • 1 яйце • 3 с.л. кисело мляко • 3 с.л. олио • 1 ч.л. захар • 1 ч.л. сол • мая колкото кибритена кутия • 200 г краве масло (леко притоплено) Начин на п...

Медена пита

Продукти: • 1 ч.ч. захар • 1 к.ч. мед • 1 к.ч. смлени орехи • 1 к.ч. нарязани орехи • 300 мл вода • 2 ч.ч. брашно • 1 ч.л. канела • 1 ч.л. сода бикарбонат Начин на приготвяне: ...

Тиквички с праз

Продукти: • 1 кг тиквички • 500 г домати • 2 стръка праз • 1 глава лук • 1/2 ч.ч. олио • 1 с.л. риган • 1 ч.л. черен пипер • сол Начин на приготвяне: Нарязваме праза на с...

Начало