Продукти:
• 200 г ориз
• 400 г броколи
• 2 сардели /от консерва в собствен сос/
• 3-4 с.л. олио
• 1 опаковка майонеза
• сол
Начин на приготвяне:
Варим ориза в подсолена вода, докато омекне. Отцеждаме и го изсипваме в купа. Поръсваме с олиото.
Сваряваме броколите в подсолена вода. Отцеждаме, накъсваме ги на малки парчета и ги смесваме с ориза и обезкостените и нарязани сардели.
Заливаме всичко с майонезата, разбъркваме и поднасяме.
Продукти: • 1 кг бял и черен свински дроб • 1 кг месо • 1 кг сланина от главата • 1 сърце • дебели свински черва • 200 г ориз • 70 г сол • 40 г стрита чубрица • 3 ч. л. бахар •...
Продукти: • 5 кг задушени тиквички • 500 г изпържен лук • 100 мл олио • 30 г магданоз или копър • 300 г захар • 40 г сол • 6 г черен пипер Начин на приготвяне: Задушаваме п...
Продукти: • 1 телешки черен дроб • 2-3 картофа • 1 глава лук • 2 яйца • галета • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Прекарваме дроба...
Продукти: (за 4 порции) • 150 мл бяло вино • 6 яйца • 250 г мазно сирене • 60 г краве масло • 1 скилидка чесън • черен пипер, сол • хлебни хапки Слагаме бялото вино и счукания че...