Продукти: (за 4 порции)
• 1 пиле
• 1 ч.ч. брашно
• 1 ч.ч. галета
• 1 пакетче краве масло
• сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме пилето на порции, като обезкостяваме бялото месо. Посоляваме, овалваме парчетата в брашното, потапяме ги в разбитото яйце и накрая овалваме в галетата.
Пържим порциите в сгорещеното масло, докато станат златисти.
Продукти: • 1 ч.ч. захар • 1 к.ч. мед • 1 к.ч. смлени орехи • 1 к.ч. нарязани орехи • 300 мл вода • 2 ч.ч. брашно • 1 ч.л. канела • 1 ч.л. сода бикарбонат Начин на приготвяне: ...
Продукти за буркан от 3 л: • 3 с.л. морска сол • 1,5 кг корнишони • 1 ч.л. синапено семе • хрян • сух цвят от копър • 1 лист от смокиня • вишневи листа • 2-3 аспирина Начин на ...
Продукти: • 200 г брашно • 100 мл олио • 100 мл вода • 500 г тиква • 100 г орехови ядки • 150 г захар • половин пакетче канела • 1 щипка сол Начин на приготвяне: От брашн...
Продукти: • 250 г зрял фасул • 100 г глава от целина • 2 моркова • 1 глава кромид лук • 1 стрък целина • 1 лимон • 3 с.л. олио • 1 с.л. риган • 1 ч.л. черен пипер • сол На...