Кулинарни рецепти » Свински ребра по мадридски

 Свински ребра по мадридски

Продукти: (за 4 порции)

• 4 порции свински ребра /около 800-900 г/
• 4 с.л. олио
• 2 скилидки чесън
• 1 дафинов лист
• 1 люта чушка
• магданоз, риган
• черен пипер, сол

Начин на приготвяне:

Нарязваме ситно чесъна и магданоза, смесваме с олиото, прибавяме дафиновия лист, риган, ситно нарязаната люта чушка, черен пипер и сол.

Начукваме леко ребрата, натриваме ги с приготвената смес и ги оставяме да престоят 30-40 мин. След това ги нареждаме в намаслена тавичка и печем до омекване. По време на печенето от време на време ги обливаме със соса и добавяме по малко гореща вода.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Зимен миш-маш

Продукти: • 8 печени чушки от консерва • 5-6 белени домата от консерва • 5-6 яйца • 100 г настъргано или натрошено сирене • 1-2 с.л. олио • 1 връзка магданоз • черен пипер, сол ...

Коледна торта

Продукти за пандишпановите блатове: • 225г брашно • 6 яйца на стайна температура • 165г фина захар • 75г разтопено и охладено краве масло Начин на приготвяне: Фурната се загряв...

Лангиди

Продукти: • 1 ч.ч. брашно • 2-3 яйца • 1 и 1/2 к.ч. прясно мляко • половин пакетче краве масло • 1/2 ч.л. сода бикарбонат • 1 щипка сол Начин на приготвяне: Разбиваме яйцата,...

Пестил от сини сливи

Начин на приготвяне: Избираме добре узрели сливи, измиваме ги и отстраняваме костилките. Заливаме ги с малко избистрена пепелива вода и слагаме да се варят, като непрекъснато бъркаме, докато не п...

Начало