Продукти:
• 300 г безсолна извара
• 4 с.л. мед
• 2 ябълки
• 2 круши
• 2 с.л. стафиди
• 50 г нарязани на иглички запечени бадемови ядки
Начин на приготвяне:
Разбиваме с миксер изварата, меда, настърганите ябълки и круши и стафидите. Разпределяме крема в чаши и го оставяме за около 1час в хладилника. Преди да поднесем поръсваме с нарязаните бадемови ядки.
Продукти: • 500 г брюкселско зеле • 200 г моркови • 1/4 ч.ч. настъргани домати • 1 глава лук • 1/2 връзка копър • 2 скилидки чесън • 4 с.л. олио • 1 с.л. захар • 1 ч.л. черен пип...
Продукти: • 200 г брашно + 2 с.л. брашно за поръсване • 1 к.ч. вода • 100 г сирене • половин пакетче краве масло • 2 с.л. олио • 1 1/2 ч.л. оцет • 300 г спанак • 4 яйца /2 за тесто...
Продукти: • 1 пакетче краве масло • 125 г пудра захар • 8 яйца • 250 г шоколад • 100 г брашно • 1 ч.ч. смлени бадеми • 250 мл вода За глазурата: • 125 г шоколад • 2 с.л....
Продукти: • 500 г зелени борови шишарки • 6 кг захар • 6,5 л вода Начин на приготвяне: В подходящ съд загрейте водата на умерен огън. Щом кипне, прибавете захарта и бъркайте с дърв...