Продукти:
• 200 г картофи
• 8 яйца
• 1 к.ч. прясно мляко
• 100 г сирене
• четвърт пакетче краве масло
• магданоз, копър
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Сваряваме картофите, обелваме ги и ги нарязваме на филийки. Поръсваме с черен пипер и сол.
Разбиваме яйцата с млякото, натрошеното сирене, сол, черен пипер.
Сгорещяваме маслото, изсипваме яйчната смес, прибавяме картофите, които разполагаме във венец. Печем без да бъркаме. Накрая поръсваме със ситно нарязани магданоз и копър.
Продукти: • 500 г обезкостено пилешко месо • 6 с.л. царевично брашно • 2 с.л. пшенично брашно • 1 ч.ч. пилешки бульон • 1 лимон За соса: • 50 г захар • 1 щипка сол • 2 ч.л...
Продукти: • 500 г брашно • 250 г локум • 1/2 кофичка кисело мляко • 60 г захар • 120 г пудра захар • 80 г свинска мас • 80 мл олио • 100 г орехови ядки • 100 г орехови ядки • 5...
Продукти: • 4 големи картофа • 1 к.ч. брашно • 1 к.ч. настърган кашкавал • 1 жълтък • половин пакетче краве масло • сол Начин на приготвяне: Сваряваме, обелваме и пасираме ка...
Продукти за буркан от 3 л: • 3 с.л. морска сол • 1,5 кг корнишони • 1 ч.л. синапено семе • хрян • сух цвят от копър • 1 лист от смокиня • вишневи листа • 2-3 аспирина Начин на ...