Продукти:
• 3 яйца
• 50 г пресни гъби
• 1 рак
• 50 г миди
• 1 парченце морков
• 1 парченце целина
• 1-2 с.л. краве масло
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме гъбите и ги задушаваме. Сваряваме рака и отделяме месото му. Нарязваме целината и моркова на дребно и ги задушаваме до омекване.
Задушаваме месото от рака и сварените миди, прибавяме към тях гъбите, моркова и целината, посоляваме на вкус и поръсваме с черен пипер.
В тиган сгорещяваме маслото и изпържваме от двете страни един омлет. Разстиламе приготвената плънка върху готовия омлет и го сгъваме на две.
Продукти: • 500 г брашно • 250 г локум • 1/2 кофичка кисело мляко • 60 г захар • 120 г пудра захар • 80 г свинска мас • 80 мл олио • 100 г орехови ядки • 100 г орехови ядки • 5...
Продукти: • 1 ч.ч. захар • 1 к.ч. мед • 1 к.ч. смлени орехи • 1 к.ч. нарязани орехи • 300 мл вода • 2 ч.ч. брашно • 1 ч.л. канела • 1 ч.л. сода бикарбонат Начин на приготвяне: ...
Продукти: • 1 готово руло • 125 г шоколад • 3 с.л. сметана За крема: • 250 г шоколад • 1 пакетче краве масло • 100 г пудра захар • 3 яйца • 1 ч.л. кафе Начин на приго...
Продукти: • 8 печени чушки от консерва • 5-6 белени домата от консерва • 5-6 яйца • 100 г настъргано или натрошено сирене • 1-2 с.л. олио • 1 връзка магданоз • черен пипер, сол ...