Продукти:
• 5-6 картофа
• 1-2 главички червено цвекло
• 1/2 ч.л. ситно настърган хрян
• 6-7 с.л. майонеза
• 3-4 с.л. олио
• 2-3 твърдо сварени яйца
• 6-7 маслини
• чесън, оцет
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Сваряваме картофите и червеното цвекло. След като изстинат, ги нарязваме на кубченца. Прибавяме сол, черен пипер, оцет и чесън на вкус. Размесваме с олиото и оставяме салатата да отлежи 1-2 часа.
Изсипваме я в чиния, заливаме с майонезата и украсяваме с резенчета от сварените яйца и маслините.
Продукти: • 1 телешки черен дроб • 2-3 картофа • 1 глава лук • 2 яйца • галета • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Прекарваме дроба...
Продукти: • 1 кг спанак • 1 к.ч. ориз • 4 с.л. настърган кашкавал • 2 яйца • 4 с.л. галета • 3 с.л. брашно • 1 к.ч. олио • сол Начин на приготвяне: Нарязваме изчистения и...
Продукти: • 500 г макарони • 1 кг кайма • 3 белтъка • 300 г кашкавал • 1 к.ч. зехтин • 1 глава лук • 500 мл доматен сок • риган • черен пипер • сол За соса: • 8 с.л....
Продукти: (за 4 порции) • 500 г гъби • 2 с.л. краве масло • 1 глава лук • 1 с.л. брашно • 1 л месен бульон • 1 к.ч. сметана • 2 твърдо сварени яйца • 1 с.л. ситно нарязан магданоз ...