В броя: Мармалад от сини сливи, Пържени чорбаджийски чушки, Печен конфитюр от праскови, Бърз летен гювеч, Пестил от сини сливи, Пълнени пъстърви с гъби и маслини, Сладко от сини сливи, Миди с масло и чесън, Дряновска гъбена чорба, Сладко от гулия, Тюрлюгювеч, Пъстърва с масло и бадеми, Петмез от дини със сливи ,Огретен от бамя и маслини, Пърженица, Паприкаш в гювеч, Пъстърва плакия, Пилешка супа с гъби, Пъстърва с лук, Заек по манастирски, Пастицио, Мусака по гръцки, Пълнени патладжани, Пъдпъдък с гъби, Задушени яребици, Бърз десерт с ореховки, Шоколадов кекс със сливи, Гръцка грис халва и още 100 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Косопад, пърхот, цъфтеж, прекалено омазняване - проблемите, които ни създава косата, си имат своето решение. Все пак, за да бъдат всички шансове за успех на наша страна, трябва да използваме най-подхо...
Опитните градинари нямат никакво съмнение относно факта, че пресаждането е необходимо за растенията. Как да го направите по всички правила: В кои случаи е необходимо преместване на растенията: ...
Баница с грис Прoдукти: 500 г бяло брашно, 2 яйца, 1 к.ч. олио, 1 ч.л. сол, 250 мл хладка вода, 1,5 л прясно мляко, 1 1/2ч.ч. кристална захар, 4 с.л. краве масло, 1 1/2ч.ч. грис, 6 яйца за плън...
Къде е мястото на алпинеума? Това е първият въпрос, на който трябва да намерите отговор. Разположете каменната градина на открито място, например, на терасата, редом с ъгълчето за почивка или около пъ...