Още рецепти » Списание РЕЦЕПТИ, брой 17. Излиза на 18 август (петък)

 Списание РЕЦЕПТИ, брой 17. Излиза на 18 август (петък)

В броя: Мармалад от сини сливи, Пържени чорбаджийски чушки, Печен конфитюр от праскови, Бърз летен гювеч, Пестил от сини сливи, Пълнени пъстърви с гъби и маслини, Сладко от сини сливи, Миди с масло и чесън, Дряновска гъбена чорба, Сладко от гулия, Тюрлюгювеч, Пъстърва с масло и бадеми, Петмез от дини със сливи ,Огретен от бамя и маслини, Пърженица, Паприкаш в гювеч, Пъстърва плакия, Пилешка супа с гъби, Пъстърва с лук, Заек по манастирски, Пастицио, Мусака по гръцки, Пълнени патладжани, Пъдпъдък с гъби, Задушени яребици, Бърз десерт с ореховки, Шоколадов кекс със сливи, Гръцка грис халва и още 100 рецепти.

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Офисен шкаф у дома

Този офисен шкаф всъщност съвсем не е за офиса, в който примерно работите или пък за там, където се обучавате. Чисто и просто, той е за стаята на ученика, студента, а защо не и за човека със свободна ...

Дишайте, за да сте здрави

Незабележим, но жизненоважен рефлекс, правилното дишане е тайната на добрата форма, на физическото и психическото равновесие. Ценен капитал, от който зависи здравето ни, то може да се развие и поддърж...

Как да сготвим пържолите

Кюстендилски пържоли Прoдукти: 5 свински пържоли, 10 скилидки чесън, 2 с. л. брашно, олио, сол и черен пипер. Нaчин на приготвяне: Начукваме пържолите с дървено чукче, поръсваме ги със сол и че...

Основни правила за резитба на овошките

В зависимост от метеорологичните условия през отделните години и в различните райони, резитба на овощните насаждения се извършва от средата на февруари до края на март. Във всички случаи тя трябва да ...

Начало