В броя: Банкерска туршия, Карловска разядка, Тирамису с круши, Телешко месо с грах в буркани, Пилешки сърца по селски, Калцоне, Шмеркезе, Фатаери /пици/ с кренвирши и кашкавал, Фокача, Пълнен бут на фурна, Фасул по берковски, Манастирска рибена чорба, Задушено сърце с пушена сланина, Зелеви сарми със сирене Крема, Арменско хачапури, Пълнена погача, Тарта с шунка и зеле, Котопита, Пица “Капричоза”, Пица с чушки, Огретен от карфиол и броколи, Кралско пиле, Пълнен кашкавал, Сицилианска пица, Солена крустата с шунка, Флам кухен с бекон, Млечна ябълкова пита, Каталонска пита, Домашни шоколадови вафли и още 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Баница с грис Прoдукти: 500 г бяло брашно, 2 яйца, 1 к.ч. олио, 1 ч.л. сол, 250 мл хладка вода, 1,5 л прясно мляко, 1 1/2ч.ч. кристална захар, 4 с.л. краве масло, 1 1/2ч.ч. грис, 6 яйца за плън...
Сиена е най-съвършенният средновековен град в Италия. В сърцето му се намира Пиаца дел Кампо – най-невероятният, изграден във формата на раковина и прочут с конните надбягвания – палио, които се прове...
Дубай е столица на едно от седемте емирства, съставляващи Обединените арабски емирства и се намира в средата на пустинята. Разкошът на най-големия град на едноименното емирство е очарователен. Започне...
В зависимост от метеорологичните условия през отделните години и в различните райони, резитба на овощните насаждения се извършва от средата на февруари до края на март. Във всички случаи тя трябва да ...