Още рецепти » Списание РЕЦЕПТИ, брой 10. Излиза на 11 май (петък)

 Списание РЕЦЕПТИ, брой 10. Излиза на 11 май (петък)

В броя: Пиле яхния с пресен лук, Тутманик със сух хляб, Тиквички яхния, Баница със сух хляб, Мусака от зелен лук и сирене, Сарми от шунка и пилешко месо, Баница с шкембе, Дробчета с домати и маслини, Тетевенска манджа, Варена питка, Телешко магданозена яхния, Подлютени кюфтенца на фурна, Макарони на фурна, Огретен с макарони, Спагети карбонара, Спагети миланезе, Спагети сицилиана, Бухтички с телешки салам, Зеленчукова супа с наденички, Млечно предястие, Канелони дженовезе, Талиатели с пилешко и бекон, Кюфтета от макарони, Макарони в гювечета, Сладко макаронено рагу, Спагети с бял шоколад, Шарлота с бишкоти и още 90 рецепти.

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Бани укрепват детското здраве

Баня с орехови листа и морска сол При лимфатични и рахитични деца, при малчугани, които се потят особено много или имат отпусната мускулатура, не могат да си вдигат главата, да сядат и т.н., с из...

Коледна звезда – размножаване и грижи

Наближат ли зимните празници, неизменно на мода излиза коледната звезда. Може да си я купите, може да ви я подарят. Това прекрасно цвете, дошло в Европа и у нас от далечно Мексико, радва не с цветовет...

Как да сготвим мидите

Миди с бира Продукти за 4 порции: 2 кг миди, 2 бутилки светла бира, 1 дафинов лист, 2-3 стръкчета прясна мащерка, 1-2 скилидки чесън, черен пипер, сол. Нaчин на приготвяне: Измиваме мидите м...

Страстно танго в Аржентина

Не е достатъчно да се видят градовете и пейзажите, за да се възприеме напълно Аржентина. Човек трябва да се потопи в нестихващото, пълно със страсти шоу. А за да опознае родината на Хорхе Луис Борхес,...

Начало