В броя: Имамбаялдъ, Паприкаш по манастирски, Бърза вечеря от чушки, Друсани патладжани, Кюфтета яхния, Пикантна лятна манджа, Телешко по градинарски, Кюфтета от патладжани, Гювеч от пиперки, яйца и сирене, Свински ребра на фурна, Пълнени патладжани с орехи, Варненски тюрлю-гювеч, Пипереница, Комбус, Паприкаш с цели пиперки, Плакия по градинарски, Лозарска чорба, Унгарска салата, Патладжани бюрек, Пълнени пиперки варени в мляко, Доматена терина с босилек и сирене, Пиперки пълнени с топено сирене, Чушки миланезе, Задушени пиперки и домати със сирене, Пържени пиперки с лук, Пиле лютика и още над 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)
Бъдни вечер Салата от зрял фасул с лютеница и праз Прoдукти: 1-2 ч.ч. сварен зрял фасул, 1 к.ч. лютеница, 1 стрък праз, 5-6 скилидки чесън, 1 к.ч. маслини, 3 с.л. олио, 3 с.л. оцет, сол. Н...
Рицинът (Ricinus communis) по природа е многогодишно растение, но у нас се отглежда като едногодишно. В градинарството се използва вариететът сангуинеус, защото листата и стъблото му са с червеникав о...
Мнозина от нас смятат рецептите, предавани от поколение на поколение, за отживелица. Нищо чудно, като се има предвид огромното разнообразие от лекарства в близката аптека. Бабините лекове обаче съвсем...
Едно от най-високо ценените украсени растения безспорно е бугенвилеята. Този красив храст впечатлява с цветовете си или по-точно с обагрените във виолетово или пурпурно прицветници. Всъщност истински...