Продукти:
• 8 яйца
• 1 ч. ч. царевица от консерва
• 1/2 ч. ч. прясно мляко
• 1 глава лук
• 1 червена чушка
• 1 зелена чушка
• 1 с. л. масло
• сол
Начин на приготвяне:
В дълбок тиган разтопяваме маслото на умерена температура и пържим отцедената царевица, изчистените от семките и нарязани на ситно чушки и ситно нарязания лук, докато омекнат.
Разбиваме с миксер яйцата с млякото и солта и изливаме върху зеленчуците. Когато яйцата започнат да се стягат, разбъркваме няколко пъти с дървена лъжица. Пържим, докато в тигана не остане никаква течност.
Продукти: • 2 глави карфиол • 5 кг червени чушки (камби) • 2 кг моркови • 4 кг зеле • 500 г сол • 500 г захар • 500 мл олио • 1,5 л оцет Начин на приготвяне: Измиваме, по...
Продукти: • 800 г картофи • 250 г гъби • 1 глава лук • 1-2 скилидки чесън • 6 яйца • 150 г сирене • 1 малка кофичка сметана • черен пипер, сол Начин на приготвяне: Обелва...
Продукти: • 4 рибки /пъстърва, скумрия, сардина/ • 1 1/2к.ч. олио • 200 г гъби • 2 доматчета • 1 1/2к.ч. бяло вино • 1 голяма глава лук • 1 лимон • 1 дафинов лист • 2 карамфилчет...
Продукти: • 1 1/2 кг домати • 1 кг чушки • 4 патладжана • 2-3 люти чушлета • 7-8 скилидки чесън • 4 с.л. олио • 4 с.л. оцет • 1/2 ч.л. млян черен пипер • 1 с.л. захар • 2 с.л. ...