Кулинарни рецепти » Агнешки крачка на разсол

 Агнешки крачка на разсол

Продукти: (за 5 порции)

• 10 агнешки краченца
• 1/2 к.ч. разтопено краве масло
• 1 ч.л. червен пипер
• черен пипер, сол

Начин на приготвяне:

Почистваме и добре измиваме крачката. Слагаме ги в тенджера и ги заливаме със студена вода, колкото да се покрият. Захлупваме с капак, който замазваме с тесто и варим около 2 часа на тих огън.

След като ги извадим, нареждаме ги в голяма чиния и ги заливаме с маслото, в което сме прибавили червения пипер.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Сладки с извара

Продукти: • 50 г брашно • 300 г орехи или фъстъци • 250 г захар • 200 г извара • 50 г сметана • 1 ванилия • 50 г пудра захар • 1 яйце • малко краве масло или друга мазнина Н...

Саздърма

Продукти: (за 1 кг месо) • 22 г сол • 5 г селитра • черен пипер • бахар • дафинов лист • чубрица Начин на приготвяне: Избираме тлъсто овче или козе месо. Отделяме костите и ...

Руски краставички

Продукти: • 5 кг корнишони • 1 пакетче черен пипер на зърна • стръкове сух копър • 2-3 по-едри глави чесън За маринатата: • на 700 мл вода - 1 пълна с.л. сол • на всеки буркан...

Солена торта с праз

Продукти: • 500 г брашно • мая, колкото кибритена кутийка • 200 мл топла вода • 4 с.л. олио или зехтин (може да използваме и готово тесто) За пълнежа: • 1 кг праз • 1 с.л. оли...

Начало