Продукти: (за 4 порции)
• 100 г пилешко месо
• 100 г заешко месо
• 100 г телешко месо
• 100 г ананас от консерва
• 2-3 глави лук
• олио, кимион
• черен и червен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме месото на кубчета и посоляваме. Всеки вид месо поръсваме с различна подправка.
Нанизваме парченцата на шишчета, като редуваме различни меса, парчета лук и ананас. Намазваме шишчетата с олио и изпичаме на скарата.
Розата с право се смята за едно от богатствата на България: символ на българската красота, източник на богатства (розовото масло!). От древността е ползвана за лечение на много заболявания - в естеств...
С годините кожата на женските гърди губи част от своята еластичност. Как да се спре това? Специалистите препоръчват в дневната хранителна дажба да бъдат включени плодове. Например ананас – той има изи...
Бананът (Musa paradisiaca) е много разпространен южен плод из тропическите страни в Югоизточна Азия, Бирма, Индия, Шри Ланка, Латинска Америка, Канарските острови и др. Колко стара е културната форма ...
Чувствате се изтощена, тъжна, обзета от необяснимо безпокойство. Ето какво ви препоръчват диетолозите. Как да си върнете душевното спокойствие? Пониженото ниво на серотонина - хормонална суб...