Продукти: (за 4 порции)
• 4-5 картофа
• 1 малка глава чесън
• 1 л зеленчуков бульон
• риган, сол
Начин на приготвяне:
Сваряваме картофите, обелваме ги и ги нарязваме на кубчета. Разпределяме ги в чиниите за сервиране заедно със счукания чесън.
Кипваме бульона, посоляваме, подправяме с наситнен риган и заливаме картофите вчиниите.
Методиката на д-р Хари Бенджамин за хранене при начален стадий на перде е изложена в книгата му “По-добро зрение без очила”, първото издание на която е излязло през 1929 г. в Англия. Според автора осн...
Учените смятат, че бадемите имат забележително свойство, а именно да понижават лошия холестерол. Наред с още някои ограничения в храненето, той може съществено да подобри ситуацията с холестерола. В...
Белият имел е паразазитиращ върху различни дървета вечнозелен храст. Най-много се среща при тополите, брезите, върбите, ябълките и крушите. Дърветата с белия имел, разбира се, страдат от паразита, тъй...
В процеса на остаряването настъпват различни изменения: намаляване на нуждата от енергия за тялото, намаляване на необходимостта от храна в по-големи количества, намаляване на мускулната маса и увелич...