Продукти: (за 4 порции)
• 3 краставици
• 100 г дребни макарони
• 2 ч.ч. обезмаслен пилешки бульон
• 2 ч.ч. нискомаслено кисело мляко
• 2-3 скилидки чесън
• 2 с.л ситно нарязан копър
• 2 с.л. ситно нарязан зелен лук
• 2 с.л. ситно нарязан магданоз
• 2 с.л. ситно нарязан джоджен
• сол
Начин на приготвяне:
Сваряваме макароните в подсолена вода, отцеждаме и оставяме да изстинат. Обелваме краставиците и ги нарязваме на ситно.
Разбиваме киселото мляко заедно с бульона. Добавяме макароните, краставиците и счукания чесън. Поръсваме със ситно нарязаните зерени подправки и поднасяме.
Заболяванията на щитовидната жлеза създават много проблеми, най-вече сред представителките на нежния пол. Ето защо профилактиката чрез хранене е толкова „модерен” метод. Диета при хипотиреоза ...
Напоследък учените от нсе повече страни съобщават, че са стигнали до едно много интересно за всички закръглени хора заключение. Според тях калцият – ако го приемаме в дози от 400 до 1000 мг дневно, пр...
Вече е изяснено, че желатинът, който се използва при приготвянето на различни ястия, помага да се намалят болките при артрита. Американски специалисти са провели експеримент с участието на 440 възраст...
Японските жени живеят повече от всички други по света. Освен това те запазват през голяма част от живота си стройна фигура и свежа кожа, блестящи и гъсти коси. И всеки би се запитал как се удава на яп...