Продукти:
• 1 агне
• 1 пакетче краве масло
• 5-6 стръка пресен лук
• 2 ч.л. червен пипер
• сол
Начин на приготвяне:
Почистваме и измиваме агнето. Посоляваме и го намазваме с масло. Поръсваме с червен пипер и слагаме в тавичка.
Печем агнето в умерена фурна, като от време на време поливаме с отделения в тавичката сос. Когато месото поомекне, прибавяме ситно нарязания пресен лук и малко вода. Печем до готовност.
Продукти: 1. 200 г готови кори 2. 2 ябълки 3. 4 с.л. захар 4. 3 с.л. смлени орехи 5. 1 яйце 6. 1 ч.л. канела 7. 1 пакетче краве масло Начин на приготвяне: Обелваме ябълките...
Продукти: • 500 г брюкселско зеле • 200 г моркови • 1/4 ч.ч. настъргани домати • 1 глава лук • 1/2 връзка копър • 2 скилидки чесън • 4 с.л. олио • 1 с.л. захар • 1 ч.л. черен пип...
Продукти: • 4 големи картофа • 1 к.ч. брашно • 1 к.ч. настърган кашкавал • 1 жълтък • половин пакетче краве масло • сол Начин на приготвяне: Сваряваме, обелваме и пасираме ка...
Продукти: (за 12 броя) • 3 ч.ч. брашно • 1 ч.л. сода бикарбонат • 1 ч.л. бакпулвер • 1 щипка сол • 1/4 ч.л. канела • 6 с.л. масло • 2/3 ч.ч. захар • 2 яйца • 1/2 ч.ч. прясно мля...