Продукти:
• 7-8 меки домата
• 1 шепа къси макарони
• 2 глави лук
• 3 яйца
• 2-3 с.л. олио
• магданоз, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме на ситно лука и го задушаваме в олиото и малко вода. Прибавяме макароните. Посоляваме. Щом се сварят, прибавяме обелените и разбити с миксер домати.
Разбиваме добре яйцата с вилица и ги изсипваме на тънка струйка във врящата супа, като бъркаме непрекъснато. Поднасяме супата, поръсена с магданоз, нарязан на ситно.
Продукти: • 250 г зрял фасул • 100 г глава от целина • 2 моркова • 1 глава кромид лук • 1 стрък целина • 1 лимон • 3 с.л. олио • 1 с.л. риган • 1 ч.л. черен пипер • сол На...
Продукти: • 800 г свинско филе • 2 с.л. олио • 45 г масло • 1 голяма глава лук • 1 1/2 ч.ч. пилешки бульон • 150 мл сухо бяло вино • 1 дафинов лист • 250 мл сметана • 20 сухи син...
Продукти: (за 1 кг месо) • 22 г сол • 5 г селитра • черен пипер • бахар • дафинов лист • чубрица Начин на приготвяне: Избираме тлъсто овче или козе месо. Отделяме костите и ...
Продукти: • 4 свински пържоли • 1 к.ч. галета • 1 скилидка чесън • 1 с.л. олио • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Смесваме галетата ...