Продукти:
• 500 г свинско месо
• 1 глава лук
• 1 с.л. захар
• 2 с.л. олио
• 2 дафинови листа
• 5 с.л. соев сос
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме свинското на хапки като за шишчета. Поръсваме отгоре ситно нарязания лук, прибавяме дафиновите листа, подправяме със захар, черен пипер и сол и заливаме със соевия сос и зехтина.
Разбъркваме и печем в предварително загрята умерена фурна.
Продукти: • 400 г готови кори • 1 кг тиква • 2 средно големи ябълки • 1 ч.ч. захар • 100 г стафиди • 100 г смлени орехови ядки • 5-6 с.л. олио • 1 ч.л. канела • г краве масло ...
Продукти: • 4 котлета • 2 яйца • 1 к.ч. брашно • 1 к.ч. счукан сухар • 1 к.ч. олио • черен пипер • сол • 1 лимон Начин на приготвяне: Начукваме котлетите и ги натриваме с...
Продукти: • 1 ч.ч. брашно • 2-3 яйца • 1 и 1/2 к.ч. прясно мляко • половин пакетче краве масло • 1/2 ч.л. сода бикарбонат • 1 щипка сол Начин на приготвяне: Разбиваме яйцата,...
Продукти: • 60 месести червени чушки • 1 кг моркови • 1 кг целина • 1 кг карфиол • 200 захар • 250 мл оцет • 250 мл олио • 125 г сол • 20 аспирина Начин на приготвяне: ...