Продукти:
• 1 кокошка около 1,5 кг
• 1 кг стар лук
• 1 пакетче краве масло
• 3 равни ч.л. сол
• 1 ч.л. червен пипер
• магданоз и джоджен
Начин на приготвяне:
Нарязваме кокошката на порции, запържваме в мазнината, подправяме с червения пипер и солта и заливаме с топла вода.
Прибавяме нарязания лук и варим, докато остане на мазнина. Накрая поръсваме с магданоз и джоджен.
Продукти: • 500 г обезкостено пилешко месо • 6 с.л. царевично брашно • 2 с.л. пшенично брашно • 1 ч.ч. пилешки бульон • 1 лимон За соса: • 50 г захар • 1 щипка сол • 2 ч.л...
Продукти: • 500 г агнешки чревца • 2 с.л. ориз • 1 връзка пресен лук • 1 връзка пресен чесън • 3 с.л. масло • 1 с.л. червен пипер • копър • магданоз • джоджен • девесил • 2 ...
Продукти: • 2-3 филии сух бял хляб (без корите) • половин глава счукан чесън • сокът от 1 лимон • 1 к.ч. счукани орехи • олио • сол Начин на приготвяне: Накисваме хляба в сту...
Продукти: • 150 г брашно • 300 г кристална захар • 7 яйца • 3 жълтъка • 150 г счукани орехи • 150 г краве масло • 75 г пудра захар • 1 ванилия Начин на приготвяне: Разбив...