Продукти:
• 2 солени херинги
• 2 яйца
• 1 глава лук
• 3 с.л. оцет
• 1 с.л. маргарин
• 1 ч.л. горчица
• 1 щипка захар
• 2 твърдо сварени яйца
• магданоз
Начин на приготвяне:
Изкисваме добре рибата, след което отстраняваме кожата и костите. Нарязваме я на не много малки кубчета.
Нарязваме лука на ситно и леко го задушаваме в маргарина. Прибавяме разбитите с оцета яйца и бъркаме, докато сместа се посгъсти. Подправяме с горчица и захар и отстраняваме от огъня.
Заливаме рибата с изстиналия сос, подреждаме наоколо нарязаните на филийки твърдо сварени яйца, украсяваме с клончета магданоз и поднасяме.
Продукти: • 180 г краве масло • 80 г пудра захар • 3 твърдо сварени жълтъка • 2 ванилии • 250 г брашно Начин на приготвяне: Размекваме маслото на стайна температура, разбиваме ...
Продукти: • 800 г картофи • 250 г гъби • 1 глава лук • 1-2 скилидки чесън • 6 яйца • 150 г сирене • 1 малка кофичка сметана • черен пипер, сол Начин на приготвяне: Обелва...
Продукти: • 4-5 ябълки (в зависимост от големината им може да са по-малко или повече) • 2 яйца • 1 водна чаша захар • 1 водна чаша брашно • 1 пакетче бакплувер • 3/4 водна чаша кисе...
Продукти: • 1 кг тиквички • 500 г домати • 2 стръка праз • 1 глава лук • 1/2 ч.ч. олио • 1 с.л. риган • 1 ч.л. черен пипер • сол Начин на приготвяне: Нарязваме праза на с...