Продукти:
• 100 г риба тон от консерва
• 4 глави лук
• 1 връзка репички
• 2 с.л. олио
• 2 с.л. лимонов сок
• сол
Начин на приготвяне:
Почистваме репичките и лука и ги нарязваме на много тънки колелца. Прибавяме накъсаната на дребни парченца риба, разбъркваме и разпределяме в чинийките за сервиране.
Заливаме с лимоновия сок, който предварително сме разбили с олиото и сол на вкус.
Продукти: • кг свинско контра филе • 150-200 г сланина • 150 г кашкавал • 40 г краве масло • 5 скилидки чесън • магданоз • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: ...
Продукти: • 200 г мас или масло • 75 г настърган кашкавал • 10 с.л. брашно • 2 с.л. мляко • 1 щипка сол • черен пипер • малко мляко за намазване Начин на приготвяне: Замесв...
Продукти: • 500 г брашно • 1 яйце • 5-6 с.л. кисело мляко • 1 с.л. захар • 2 с.л. топло прясно мляко • 1 с.л. оцет • 2 с.л. олио • 1 ч.л. сода бикарбонат • сол За плънката: ...
Продукти: • 500 мл прясно мляко • 100 г захар • кората на 1 лимон • 40 г брашно • 4 яйца • 2 с.л. захар за поръсване Начин на приготвяне: Сваряваме млякото заедно със захарта...