Продукти: (за 4 порции)
• 1 кг праз
• 300 г картофи
• 50 г кашкавал
• 2 яйца
• 2-3 с.л. галета
• черен пипер, сол
• олио за пържене
Начин на приготвяне:
Задушаваме праза в олиото.
Правим пюре от сварените картофи, смесваме ги с праза, яйцата, настъргания кашкавал, черния пипер и солта. Омесваме добре, ако е необходимо добавяме галета.
Оформяме кюфтета, овалваме ги в галета и ги пържим в гореща мазнина.
Продукти: • 100 г натрошени бисквити • 100 г краве масло • 1 ч.ч. пудра захар • 2 с.л. какао • 1 ч.ч. смлени орехови ядки • 3 натрошени целувки • 1 с.л. ром Начин на приготвяне:...
Продукти: • 1 пакетче краве масло • 2 ч.ч. захар • 250 мл прясно мляко Начин на приготвяне: Разтопяваме маслото на тих огън и прибавяме захарта, като непрекъснато бъркаме. Когато с...
Продукти: • кг свинско контра филе • 150-200 г сланина • 150 г кашкавал • 40 г краве масло • 5 скилидки чесън • магданоз • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: ...
Продукти: • 1 телешки черен дроб • 2-3 картофа • 1 глава лук • 2 яйца • галета • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Прекарваме дроба...