Продукти:
• 8 големи печурки
• 2 с.л. ядки (сусам, тиквени семки, бадеми)
• 80 г сирене
• малко лимонов сок
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Изчистваме гъбите, отделяме дръжките и ги нарязваме на ситно. Счукваме едро ядките и ги смесваме с гъбените дръжки, сиренето, лимоновия сок, черния пипер и солта.
Пълним гъбите с тази смес, завиваме ги с фолио и печем на скара 10 минути.
Продукти: • 2 глави карфиол • 5 кг червени чушки (камби) • 2 кг моркови • 4 кг зеле • 500 г сол • 500 г захар • 500 мл олио • 1,5 л оцет Начин на приготвяне: Измиваме, по...
Продукти: • 4-5 ябълки (в зависимост от големината им може да са по-малко или повече) • 2 яйца • 1 водна чаша захар • 1 водна чаша брашно • 1 пакетче бакплувер • 3/4 водна чаша кисе...
Продукти: • 60 месести червени чушки • 1 кг моркови • 1 кг целина • 1 кг карфиол • 200 захар • 250 мл оцет • 250 мл олио • 125 г сол • 20 аспирина Начин на приготвяне: ...
Продукти: • 500 мл прясно мляко • 100 г захар • кората на 1 лимон • 40 г брашно • 4 яйца • 2 с.л. захар за поръсване Начин на приготвяне: Сваряваме млякото заедно със захарта...