Продукти: (за 6 порции)
• 1 кг готово тесто за пица
• 6 яйца
• 250 г сирене
• 1/2 пакетче масло
• олио за тавичката
Начин на приготвяне:
Намазняваме тавата, разстиламе тестото по дъното и на 5 мм по стените и наръсваме отгоре натрошеното сирене. Печем в умерена фурна до порозовяване.
Изваждаме тавата от фурната, от ниско чукваме в кръг яйцата, така че във всяко парче да има по едно, разпределяме маслото на люспи, превключваме фурната на горен реотан и допичаме, докато яйцата се забулят и жълтъците леко се втвърдят.
Продукти: • 8 картофа • 250 г топено сирене • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: Сваряваме картофите в леко подсолена вода, без да ги белим. Обелваме ги, разрязваме ...
Продукти: • 500 г козуначено тесто • 1 яйце • 1 к.ч. настърган кашкавал Начин на приготвяне: Разочваме козуначеното тесто на кора с дебелина около 5 мм. С помощта на винена ч...
Продукти: • 1 кг свинско месо • 2 моркова от туршия • 50 мл олио • 1 ч.л. червен пипер • 250 г мариновани гъби • 1 голяма глава лук • 400 г чушки тип “Кози рог” от туршия • 5-6 печ...
Продукти: • 1 пакетче краве масло • 125 г пудра захар • 8 яйца • 250 г шоколад • 100 г брашно • 1 ч.ч. смлени бадеми • 250 мл вода За глазурата: • 125 г шоколад • 2 с.л....