Кулинарни рецепти » Бърз пастет

 Бърз пастет

Продукти:

• 500 г черен дроб
• 2 ч.ч. прясно мляко
• 300 г краве масло
• 100 г настърган кашкавал
• сол, черен пипер

Начин на приготвяне:

Нарязваме дроба на няколко парчета и го сваряваме в прясното мляко. Пасираме го с миксер.

Разбиваме на пяна омекналото на стайна температура масло, смесваме го с дроба, прибавяме кашкавала, сол и черен пипер и разбъркваме много добре. Гарнираме с маслини.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Козуначени соленки

Продукти: • 500 г козуначено тесто • 1 яйце • 1 к.ч. настърган кашкавал Начин на приготвяне: Разочваме козуначеното тесто на кора с дебелина около 5 мм. С помощта на винена ч...

Кордон бльо

Продукти: • 4 шницела • 4 филийки шунка • 4 филийки кашкавал • 2 яйца • галета • горчица • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Разрязваме шницел...

Баница

Продукти: • 500 г брашно • 1 яйце • 5-6 с.л. кисело мляко • 1 с.л. захар • 2 с.л. топло прясно мляко • 1 с.л. оцет • 2 с.л. олио • 1 ч.л. сода бикарбонат • сол За плънката: ...

Картофена лазаня

Продукти: • 900 г картофи • 200 г моркови • 200 г телешка кайма • 1 с.л. олио • 1 пакет сос за макарони • 1 връзка босилек • 100 г сметана • черен пипер • сол Начин на приго...

Начало