Продукти: (за 4 порции)
• 1-2 моркова
• 1 магданозен корен
• 1 парче целина
• 3 с.л. ориз
• магданоз, сол
Начин на приготвяне:
Почистваме зеленчуците, нарязваме ги на ивички и ги варим в 1 л подсолена вода. Щом поомекнат прибавяме попарения и изплакнат ориз и варим до готовност.
Поръсваме готовата супа със ситно нарязан магданоз.
Розата с право се смята за едно от богатствата на България: символ на българската красота, източник на богатства (розовото масло!). От древността е ползвана за лечение на много заболявания - в естеств...
Древногръцкият лекар Диоскорид (1 в. от новата ера) използвал широко в своята практика невенът. С него лекувал болести на черния дроб, на далака и жлъчния мехур. Благодарение на целебното растение той...
Доброкачествените тумори (аденоми) на простата се срещат често при мъжете над 50 г. Поради различни причини не всички от тях получават адекватно лечение. За това и възникват слухове за народни средств...
Те съдържат много витамини и минерали - това ви е добре известно. Трябва обаче да разберете от кой точно плод се нуждае организмът ви. Три сухи кайсии покриват нашите дневни нужди от витамин А ...