Продукти:
• 1 морков
• 1 ябълка от кисел сорт
• 1 чушка
• 1 ч.ч. настърган кашкавал
За соса:
• 2 с.л. майонеза
• 1 ч.л. горчица
• 1 с.л. кисело мляко
• магданоз и сол
Начин на приготвяне:
Настъргваме моркова на ситно, нарязваме ябълката на филийки, чушката - на ивички. Смесваме ги с кашкавала.
Като разбиваме майонезата, прибавяме горчицата, киселото мляко и сол. Заливаме другата смес и поръсваме със ситно нарязан магданоз.
Продукти: • 4 наденички • 100 г пушени гърди • 2 глави лук • 1 буркан белени домати • 1/2 връзка магданоз • 1 ч.л. чубрица • 1 кубче телешки бульон • черен пипер • сол Начи...
Продукти: (за 4 порции) • 500 г гъби • 2 с.л. краве масло • 1 глава лук • 1 с.л. брашно • 1 л месен бульон • 1 к.ч. сметана • 2 твърдо сварени яйца • 1 с.л. ситно нарязан магданоз ...
Продукти: • 1 пиле (около 1 кг) • 500 г брашно • 1 ч.л. сода бикарбонат • 6 глави лук • 100 г ориз • 1 връзка копър • 3 стръка чубрица • 1 с.л. червен пипер • 100 мл олио • сол...
Продукти: • 1 телешки черен дроб • 2-3 картофа • 1 глава лук • 2 яйца • галета • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Прекарваме дроба...