Продукти:
• 100 г шоколад
• 100 г краве масло
• 5 с.л. мед
• 250 г сухи бисквити
• 2 с.л. орехови ядки
• 2 с.л. череши от конфитюр
Начин на приготвяне:
Размачкваме бисквитите с точилка, а ореховите ядки и черешите нарязваме на едро. Настъргваме шоколада на много ситно ренде и го смесваме с меда. Бъркаме, докато получим гладък крем. Като продължаваме да бъркаме, прибавяме последователно размекнатото масло, орехите и черешите.
Размесваме много добре и изсипваме сместа във форма за торта, чието дъно сме покрили с пергаментова хартия. Изравняваме отгоре с шпатула и слагаме сладкиша в хладилника за 2-3 часа. Преди поднасяне обръщаме в чиния за торта и отстраняваме хартията.
Продукти: • 4 шницела • 4 филийки шунка • 4 филийки кашкавал • 2 яйца • галета • горчица • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Разрязваме шницел...
Продукти: • 1 телешки черен дроб • 2-3 картофа • 1 глава лук • 2 яйца • галета • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Прекарваме дроба...
Продукти: • 900 г картофи • 200 г моркови • 200 г телешка кайма • 1 с.л. олио • 1 пакет сос за макарони • 1 връзка босилек • 100 г сметана • черен пипер • сол Начин на приго...
Продукти: • 4 наденички • 100 г пушени гърди • 2 глави лук • 1 буркан белени домати • 1/2 връзка магданоз • 1 ч.л. чубрица • 1 кубче телешки бульон • черен пипер • сол Начи...