Продукти: (за 4 порции)
· 500 г спагети
· 2 яйца
· босилек, черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Сваряваме спагетите в подсолена вода, изплакваме ги и ги отцеждаме.
Разбиваме яйцата с 1 щипка сол и малко черен пипер. Прибавяме спагетите и интензивно разбъркваме, като внимаваме яйцата да не се пресекат. Накрая подправяме със ситно нарязан пресен босилек.
Продукти: • 500 г кайма /смес/ • 150 г бекон • 2 яйца • 2 с.л. олио • 1 глава лук • 3-4 скилидки чесън • 1-2 с.л. галета • босилек • мащерка • джоджен • магданоз • черен ...
Продукти: • 2 кг зелени доматчета • 2 кг пиперки от сорта Сиврия • 700 г малки морковчета • 700 г чорбаджийски чушки • 700 г краставици • 1 кг карфиол • 200 г целина листа • 1 кг ...
Продукти: • 2 кг миди с черупките • 1 глава чесън • 1 к.ч. разтопено краве масло • сокът от 2 лимона • 1 с.л. ситно нарязан копър • сол Начин на приготвяне: Остъргваме добре ...
Продукти: • 3 кг люти чушки • 2 кг узрели домати • 600 мл оцет • 300 г захар • 300 г сол • 600 мл олио • 2-3 дафинови листа Начин на приготвяне: Най-подходящи за този вид т...