З
имнина » Кьопоолу, лютеници, апетитки

12634 |

0
Кьопоолу от тиквички
Продукти:
• 5 кг тиквички
• 2 кг домати
• 1 глава чесън
• 250 мл олио
• магданоз
• сол
Начин на приготвяне:
Настъргваме тиквичките и слагаме да врят, докато се изпари отделената вода. Прибавяме ситно нарязаните домати и продължаваме да варим, докато получим гъста каша. Преди да свалим от огъня, сипваме олиото.
Когато сместа поизстине, прибавяме наситнените магданоз и чесън, посоляваме на вкус и разсипваме в бурканчета. Затваряме и стерилизираме 5 мин.
29.04.2010 г. / recepty.bg
Най-четеното в "Зимнина"
Коментари (0)