Продукти: (за 10 парчета)
• 2 готови блата за пица
• 450 г ябълково пюре
• 4 дребни ябълки
• 2 с.л. канела
• 80 г захар
• 2 с.л. разтопено краве масло
• 125 г настърган кашкавал или 150 г синьо сирене
Начин на приготвяне:
Изпичаме тестото за пица според инструкциите на опаковката.
Готовите блатове подреждаме върху пергаментова хартия на решетката на фурната. Намазваме ги с ябълковото пюре и отгоре подреждаме ветрилообразно обелените и нарязани на резенчета ябълки. Напръскваме с разтопеното масло и наръсваме с канелата, захарта и настъргания кашкавал.
Печем на горен реотан, докато кашкавалът поруменее.
Продукти: • 1 кг брашно • 1 яйце • 3 с.л. кисело мляко • 3 с.л. олио • 1 ч.л. захар • 1 ч.л. сол • мая колкото кибритена кутия • 200 г краве масло (леко притоплено) Начин на п...
Продукти: • кг свинско контра филе • 150-200 г сланина • 150 г кашкавал • 40 г краве масло • 5 скилидки чесън • магданоз • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: ...
Продукти: • 5 яйца • 1 1/2 ч.ч прясно мляко • 1 ч.ч захар • 1 кубче мая • 1 кг брашно • 1 ч.ч меко краве масло • 2 кутийки локум • 1 лимонена есенция • 1 яйце за намазване • за...
Продукти: • 4 свински пържоли • 1 к.ч. галета • 1 скилидка чесън • 1 с.л. олио • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Смесваме галетата ...