19.07.2019 година
Я
стия с дреболии и колбас » Ястия с дреболии
  1837  |   0  
Брюкселски медальон
/Белгия/
Продукти: (за 4 порции)

• 4 резена целина
• 2 с.л. краве масло
• 4 парчета черен дроб
• 1 яйце
• 2-3 с.л. брашно
• 2-3 с.л. галета
• лимонов сок, черен пипер, сол

Начин на приготвяне:

Почистваме целината и я изпържваме в сгорещената мазнина до светло златистожълто.

Вземаме парчета черен дроб с големината на целината, овалваме ги последователно в брашно, яйце и галета и ги изпържваме от двете страни. Посоляваме, поръсваме с черен пипер и лимонов сок и нареждаме дроба върху целината.
30.04.2010 г. / recepty.bg

Въведете дума

Изберете рубрика
 
Приятели на Рецепти
 
 
Всички права запазени
РЕЦЕПТИ.БГ 2010 -2019