Продукти:
• 1 кг свинско месо
• 1 к.ч. майонеза
• 1 1/2 к.ч. кисело мляко
• 3-4 с.л. червено вино
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме месото на пържоли и леко го начукваме. Заливаме с киселото мляко, виното и майонезата и подправяме с черен пипер и сол. Разбъркваме добре и оставяме да престоят една нощ в хладилника.
На другия ден изпичаме пържолите от двете страни на скарата.
Продукти: • 5 кг червена капия • 4 кг червени домати • 1 кг картофи • 1 кг моркови • 600 г лук • 200 г чесън • 800 мл олио • 200 г захар • 80 г сол • 1 връзка магданоз Нач...
Продукти: • 1 кг картофи • 700-800 г сурови червени пиперки • 5 яйца • 3 с.л. брашно • 4 с.л. олио • 4 с.л. натрошено сирене • 1 с.л. доматено пюре • 3 глави лук • 1 бучка /колко...
Продукти: 1. 200 г готови кори 2. 2 ябълки 3. 4 с.л. захар 4. 3 с.л. смлени орехи 5. 1 яйце 6. 1 ч.л. канела 7. 1 пакетче краве масло Начин на приготвяне: Обелваме ябълките...
Продукти: • 1 кг бяло грозде от сорта “Болгар” • 1 кг захар • 1 ч.л. лимонтузу • 1 л вода Начин на приготвяне: Измиваме и оронваме зърната и ги почистваме от семената с помощта н...