Продукти:
• 2-3 свински крачета
• 1 ч.ч. бял боб
• 3 парчета бекон
• 30 г масло или маргарин
• 1 глава лук
• 1 парче целина
• 1 морков
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Накисваме боба за една нощ в студена вода. Сваряваме го и го отцеждаме.
Отделно сваряваме крачетата на тих огън. След като месото омекне, го нарязваме на парченца.
Ситно нарязаните лук, целина и моркови задушаваме в маслото. Зеленчуците и боба пюрираме и прибавяме към бульона с месото.
Без да покриваме тенджерата, варим 20-30 минути. Поръсваме със сол и черен пипер.
Продукти: • 1 пилешко бутче • 400 г печурки • 100 г сирене • 3 к.ч. брашно • 4-5 с.л. олио • черен пипер • сол на вкус Начин на приготвяне: Сваряваме бутчето, обезкостяваме...
Продукти: • 500 г спагети • 300 г свинско месо • 3 домата • 1 зелена чушка • 1 голяма глава лук • 5 скилидки чесън • 50 г настърган кашкавал • 1 дафинов лист • 100 мл сухо бяло в...
Продукти: • 8 картофа • 250 г топено сирене • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: Сваряваме картофите в леко подсолена вода, без да ги белим. Обелваме ги, разрязваме ...
Продукти: • 1 кг брашно • 1 яйце • 3 с.л. кисело мляко • 3 с.л. олио • 1 ч.л. захар • 1 ч.л. сол • мая колкото кибритена кутия • 200 г краве масло (леко притоплено) Начин на п...