Продукти:
• 1 глава карфиол
• 4 с.л. олио
• 3 с.л. оцет
• 3-4 кисели краставички
• магданоз, черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Накъсваме карфиола на розички и го сваряваме в леко подсолена вода, след което го отцеждаме.
Приготвяме сос от олиото, оцета, 3 с.л. отвара от карфиола, сол и черен пипер на вкус. Заливаме с този сос подредените в чиния розички карфиол.
Поръсваме със ситно нарязан магданоз и украсяваме с нарязаните на кръгчета кисели краставички.
Продукти: • 2 глави карфиол • 5 кг червени чушки (камби) • 2 кг моркови • 4 кг зеле • 500 г сол • 500 г захар • 500 мл олио • 1,5 л оцет Начин на приготвяне: Измиваме, по...
Продукти: • 200 г брашно • 100 мл олио • 100 мл вода • 500 г тиква • 100 г орехови ядки • 150 г захар • половин пакетче канела • 1 щипка сол Начин на приготвяне: От брашн...
Продукти: 1. 200 г готови кори 2. 2 ябълки 3. 4 с.л. захар 4. 3 с.л. смлени орехи 5. 1 яйце 6. 1 ч.л. канела 7. 1 пакетче краве масло Начин на приготвяне: Обелваме ябълките...
Продукти: • 8 печени чушки от консерва • 5-6 белени домата от консерва • 5-6 яйца • 100 г настъргано или натрошено сирене • 1-2 с.л. олио • 1 връзка магданоз • черен пипер, сол ...