Кулинарни рецепти » Задушен зелен фасул

 Задушен зелен фасул

Продукти: (за 3-4 порции)

• 300 г зелен фасул от консерва
• 50 г краве масло
• 1 ч.ч. зеленчуков бульон
• 1 ч.л. вегета
• джоджен, магданоз, сол

Начин на приготвяне:

Разтапяме маслото, добавяме зеления фасул и пържим, докато си промени цвета. Заливаме с бульона и подправяме с вегетата, джоджена и магданоза. Оставяме ястието на котлона, докато уври.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Мързелива лютеница

Продукти: • 5 кг червени чушки • 800 г доматено пюре • 1 к.ч. олио • захар, сол Начин на приготвяне: Опичаме, обелваме и прекарваме чушките през месомелачка. Смесваме ги с домате...

Македонска мусака

Продукти: • 500 г кайма • 3-4 с.л. олио • 3-4 големи патладжана • 2 глави лук • 3 домата • 1 ч.ч. бяло вино • 1 кисело мляко • 1 ч.л. сода бикарбонат • 2 яйца • 1 с.л. брашно ...

Печени свински джоланчета

Продукти: • 4 задни свински джоланчета • 2 глави лук • 1 с.л. разтопено масло • 2 ч.л. кимион • 250 мл тъмна бира • половин връзка магданоз • черен и червен пипер • сол Начин...

Баница

Продукти: • 500 г брашно • 1 яйце • 5-6 с.л. кисело мляко • 1 с.л. захар • 2 с.л. топло прясно мляко • 1 с.л. оцет • 2 с.л. олио • 1 ч.л. сода бикарбонат • сол За плънката: ...

Начало