Продукти: 
·	500 г зелен фасул
·	3-4 червени домата
·	3-4 твърдо сварени яйца
·	1 малка глава лук
·	2 с.л. оцет
·	3-4 с.л. олио
·	магданоз, джоджен, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме чушките на фасула по дължина и ги сваряваме в подсолена вода. Изцеждаме добре сварения фасул и го поръсваме със ситно нарязаните копър и магданоз, поливаме със смес от олиото и оцета, разбъркваме и изсипваме сместа в салатиера. Заглаждаме добре и придаваме форма на салатата. 
Отгоре керемидообразно нареждаме нарязаните на кръгчета яйца и домати и украсяваме с лука, нарязан на филийки.
 
              Продукти: • кг свинско контра филе • 150-200 г сланина • 150 г кашкавал • 40 г краве масло • 5 скилидки чесън • магданоз • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: ...
 
              Продукти: • 200 г мас или масло • 75 г настърган кашкавал • 10 с.л. брашно • 2 с.л. мляко • 1 щипка сол • черен пипер • малко мляко за намазване Начин на приготвяне: Замесв...
 
              Продукти: • 1 пакет чаени бисквити • 125 г размекнато масло • 1 белтък • 1 ч.ч. пудра захар • 2 малки настъргани шоколадчета • 1 ч.ч. смлени орехи За украсата: • 60 г краве ...
 
              Продукти: • 1 пакетче краве масло • 125 г пудра захар • 8 яйца • 250 г шоколад • 100 г брашно • 1 ч.ч. смлени бадеми • 250 мл вода За глазурата: • 125 г шоколад • 2 с.л....