Още рецепти » Смученето на олио – лекарство за целия организъм

 Смученето на олио – лекарство за целия организъм

Преди години много нашумя рецептата със смученето на растително олио. После това лесно лекарство като че ли се позабрави. Ето какво пише за този метод на лечение д-р И. Н. Каракул от киевския Съюз на онколозите и бактериолозите:
“Лекувал съм разни болести с едно-единствено просто средство, което преминава без отваряне на рани по тялото и без гълтане на лекарства по какъвто и да било начин. Чрез него ефикасно се лекуват всички тъкани и органи на човешкото тяло, защото те се освобождават от натрупаните в тях вредни вещества.
Често задават въпроса колко процедури трябва да направи болният човек? Това може да реши самият той, изхождайки от здравословното си състояние преди и по време на лечението си.
Междувременно е въэзможно да се появят пристъпи на болестни кризи, особено у хората, страдащи от продължително нелекувани хронични заболявания и на човек му се струва, че му става по-лошо. Но това всъщност означава, че е започнало разнасянето на болестните огнища в организма. Понякога лечението е съпроводено с повишаване на нормалната температура, въпреки това то трябва да продължи, без да се спират процедурите.
Въпросното лечебно средство може да послужи за излекуване на много заболявания изцяло и окончателно, тъй като в случая се лекува целият организъм. Силни и остри заболявания се излекуват много бързо – само за 2 до 4 дни, а за хроничните и със закъсняло лекуване е нужна понякога една година.
С растителното олио се лекуват главоболие, бронхит, радикулит, тромбофлебит, хронични болести на червата, сърцето, дробовете, бъбреците, енцефалит, женски болести и др.
С това обикновено и достъпно лечение излекувах пациент с 15-годишно хронично заболяване на кръвта. Възможно е то да предотврати и да лекува злокачествени тумори и инфаркт на миокарда. Процедурата е безопасна, ефикасна и изпитана при много други заболявания, а изострянето им, както казах вече по-горе, е признак на отслабването на болестта и оздравяването на организма.”

Начин на лечение

Растително масло (за предпочитане слънчогледово) не повече от една супена лъжица, се задържа в предната част на устната кухина, където се смуче като бонбон или биберон 15-20 минути, спокойно, без напрежение, всмуква се напред-назад между зъбите, обаче без да се гълта. Процедурата се прави обикновено сутрин на гладен стомах, но за ускоряване на лечението може да се прави дневно – по 2 или 3 пъти в други часове на деня.
В устата олиото първоначално става гъсто, после течно и чисто бяло като мляко, и накрая трябва да се изплюе направо в канализацията, защото тази течност е много болестотворна и зловредна, поради което устата трябва да се изплаква добре. Ако изплютата течност не е бяла, а жълтеникава, това означава, че процесът не е бил протекъл правилно или достатъчно време и ще следва да се повтори процедурата, или да се удължи времето да 25 минути. Едни от първите видими резултати от тези процедури е укрепването на кървящите венци и разхлабени зъби, както и очевидното почистване и избелване на зъбите.

Автор: д-р Севдалина Цанева

Представяме Ви:

Бобени чорби

Боб чорба Прoдукти: 1 ч.ч. зрял боб, 2-3 с.л. олио, 1 глава лук, 1 морков, 1 червена чушка, 1 парче целина, 1 корен магданоз, суха чубрица, пресен и сух джоджен, девисил, магданоз, мащерка, босил...

Минипарниците

Много са видове парници според конструкцията, размера и предназначението им. Някои са големи като стая и по същество се доближават до оранжерията, други са малки - преносими и сезонни. Минипарниците м...

Форзицията води пролетта

Родината на форзициите е Източна Азия и Югоизточна Европа. Името им произлиза от името на шотланския ботаник Уйлям Форсайт. Известни са около 11 вида. Те представляват листопадни храсти със срещу...

Миниатюрната градина

Много хора мечтаят за собствена градина, за която да се грижат с любов. За съжаление повечето от жителите на градовете никога не могат да постигнат мечтата си. За тях, както и за всички, които имат ну...

Начало