Още рецепти » Вестник за градината, брой 12

 Вестник за градината, брой 12
Излиза на 22 март (сряда)


В броя:
• Направете си асма от миниатюрно киви
• Как да обеззаразим почвата без химикали
• Отгледайте авокадо в саксия
• Засаждайте вече гладиолите
• Как да променим наклона на клоните
• Въшки нападат зокума
• Приберете зимния спанак, сейте пролетния
• Отгледайте си разсад за босилек
• Засейте си декоративен слънчоглед
• Проредете репичките, ако са гъсти
• Запознайте се с розовата ябълка
• Пролет е, бръмбари и гъсеници плъзват сред овошките
• Склероцийно (бяло) гниене по салатата


ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)

Автор: ВЕСТНИК ЗА ГРАДИНАТА

Представяме Ви:

Консервиране на карфиол

Пазарджишка туршия Прoдукти: 5 кг камби, 1 кг моркови, 2 глави карфиол, 2 главички целина; зa маринатата: 500 мл олио, 500 г захар, 1 л оцет, 8 ч.ч. вода, 1 пакетче черен пипер на зърна, 5 дафин...

Ботаническата градина в Мадрид

При управлението на крал Филип II в средата на XVI век била създадена първата ботаническа градина близо до двореца в Аранхуес. Втората е била създадена в Мадрид, разположена на три тераси на брега на ...

ДЕКОРАТИВНИТЕ ЛЕПЕНКИ

Цветята са неотменна част от нашия дом и неговата украса. Става дума не само за живи цветя, а и за цветни шарки, орнаменти, рисунки и фотографии, които в последно време присъстват практически във всич...

Консервиране на зелени домати

Стерилизирани зелени доматчета Прoдукти: 4 кг зелени домати, 1 ч.ч. сол, 1ч.ч. захар; зa маринатата: 5 връзки ситно нарязан копър, 1 глава чесън, 1 ч.ч. олио, 1 ч.ч. оцет Нaчин на приготвяне:...

Начало