Продукти: (за 4 порции)
• 4 пъстърви
• 300 г бекон
• 2 с.л. зехтин
• 2 лимона
• 4 щипки смлян кориандър
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Почистваме рибите, правим им по 2-3 напречни разреза и ги поръсваме с черен пипер и сол. Във всеки разрез пъхаме по резенче лимон. Нарязваме бекона на 12-16 тънки ленти, които увиваме около пъстървите и захващаме с клечки за зъби.
Печем рибите в умерено загрят грил, като внимателно ги обръщаме за да се опекат и от двете страни.
1. Позволява да запазите строен силуета си Когато основното ястие във вечерното ви меню е супа, вие приемате най-вече нискокалорични зеленчуци, богати на витамини. Супата на обяд пък спомага за п...
Макарони от твърди сортове пшеница, засищат, но не трупат килограми. Те съдържат въглехидрати, стимулиращи преработката на серотонина, хормонът, който оказва успокояващо действие и регулира моториката...
Ако искате да спазвате диета, започнете с въпроси към самата себе си. Отговорите на тези въпроси ще ви помогнат да се убедите в необходимостта от диета и да изберете своя индивидуална програма за нама...
Смята се, че актьорите в Холивуд едва ли имат време да провеждат дълги диети, за да се разделят с някой и друг килограм. Затова при тях най-разпространена е тридневната диета, която прочиства организм...