Продукти: (за 4 порции)
• 250 г малини
• 250 г горски ягоди
• 250 г боровинки
• 2 с.л. мед
• 150 мл прясно изцеден сок от касис
• 150 мл прясно изцеден портокалов сок
Начин на приготвяне:
Заливаме меда с плодовите сокове и бъркаме, докато се разтвори. Смесваме плодовете, разпределяме ги в широки стъклени чаши и заливаме с медения сос.
Златният мустак (Callisia fragrans) е сред растенията, добили голяма популярност с лечебните си качества. Препаратите, приготвени от него, потискат патогенната флора в храносмилателния тракт, облекчав...
Напоследък учените от нсе повече страни съобщават, че са стигнали до едно много интересно за всички закръглени хора заключение. Според тях калцият – ако го приемаме в дози от 400 до 1000 мг дневно, пр...
За ефективното сваляне на килограми разговаряме с д-р Донка Байкова, доктор по медицина, специалист по хранене и диетика. - Доц. Байкова, вие винаги сте давали много полезни съвети на нашите чита...
Като родина на дафиновия лист се смятат страните от Средиземноморието - Гърция, Турция, Италия, Франция, Испания, Португалия и др. По форма лавровото дърво прилича на красива зелена пирамида. То мо...