Продукти: (за 4 порции)
• 3-4 стръка праз
• 300 г сирене
• 3 домата
• 4 с.л. олио
• 2-3 яйца
• 1-2 люти чушки
• червен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме праза на тънки кръгчета, слагаме го в тавичка с олиото и малко вода и задушаваме във фурната, докато омекне. Отгоре разстиламе обелените и настъргани домати и поръсваме с натрошеното сирене.
Печем в умерена фурна и когато сиренето се запече, заливаме ястието с разбитите с малко сол яйца и прибавяме лютите чушки. Допичаме в умерена фурна и поръсваме с червен пипер.
Разширените вени се срещат особено често по краката и по-рядко на ректума (хемороиди) на вулвата и слабините (които са наследствени). За облекчаване на състоянието или за предпазване, когато е налице ...
Работоспособността на нашия мозък зависи много от вида и количеството на погълнатата от нас храна. Някои храни ни правят по-възприемчиви, други не ни позволяват бързо да мислим, нито да се съсредоточа...
Въпреки че често е възприемана като зърнена култура, всъщност елдата не е житно растение, а отделен вид. Вкусна и полезна, за нищо на света не пропускайте да я включите в диетичното си меню. Тя...
Страдам от високо кръвно налягане, Препоръчаха ми да включа в лечението си пектини като средство за стопяване на липидите. Искам да науча нещо повече за тяхната същност, каква е ползата от тях, има ли...