Продукти: (за 4 порции)
• 3-4 стръка праз
• 300 г сирене
• 3 домата
• 4 с.л. олио
• 2-3 яйца
• 1-2 люти чушки
• червен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме праза на тънки кръгчета, слагаме го в тавичка с олиото и малко вода и задушаваме във фурната, докато омекне. Отгоре разстиламе обелените и настъргани домати и поръсваме с натрошеното сирене.
Печем в умерена фурна и когато сиренето се запече, заливаме ястието с разбитите с малко сол яйца и прибавяме лютите чушки. Допичаме в умерена фурна и поръсваме с червен пипер.
От незапомнени времена източните народи са отглеждали спанака - едногодишно растение със сочни и хранителни листа. През VII век с името „Персийски зеленчук” то е познато в Индия и Китай. Преминало в а...
Може и да прозвучи смешно, но упражнението, което ви предлагаме, е полезно за всички хора (без страдащите от хемофилия и онкологични заболявания). При това не изисква специално приготовление. Достатъч...
За да не се допусне появата на рак на млечната жлеза през менопаузата, трябва да се съблюдава строг режим на рационално хранене. Хроничното преяждане, увеличената употреба на животински мазнини с висо...
Дивите кестени, широко известни с недотам привлекателното име конски кестени, са едни от най-разпространените дървета из улиците, парковете и градините на цялата страна. Кестенът е чудесно естестве...