Продукти: (за 4 порции)
• 4 ябълки
• 1 парче хрян
• 1-2 с.л. захар
• сокът от половин лимон
• сол
Начин на приготвяне:
Обелваме ябълките и ги настъргваме на едро ренде. Заливаме ги с лимоновия сок и поръсваме със захарта. Прибавяме настъргания хрян, посоляваме на вкус и разбъркваме.
Актуален проблем за медицината днес е хипертонията и сърдечно-съдовите заболявания, водещи до исхемични увреждания на органи и тъкани. Те са на второ място по причини за смъртност и за инвалидизаиция....
Дебел китаец – това е невъзможно. Китайците са слабички и стройни. Причината е в рационалното им хранене. Ето защо ви предлагаме този китайски вариант на диета, базирана на зеленчуковия бульон. О...
Работоспособността на нашия мозък зависи много от вида и количеството на погълнатата от нас храна. Някои храни ни правят по-възприемчиви, други не ни позволяват бързо да мислим, нито да се съсредоточа...
Страдам от високо кръвно налягане, Препоръчаха ми да включа в лечението си пектини като средство за стопяване на липидите. Искам да науча нещо повече за тяхната същност, каква е ползата от тях, има ли...