Продукти:
• 6 яйца
• 1 с.л. много ситно скълцан магданоз
• 1 с.л. много ситно скълцан копър
• 1 ч.л. ситно нарязан пресен чесън
• 1 с.л. краве масло
• сол
Начин на приготвяне:
Разбиваме яйцата, като посоляваме на вкус. Прибавяме магданоза, копъра и чесъна. Кипваме на силен огън маслото и в него сипваме омлета.
Печем от едната страна, а след това внимателно обръщаме и печем от другата. Готовия омлет прегъваме на две и поднасяме горещ.
Продукти: • 500 г брюкселско зеле • 200 г моркови • 1/4 ч.ч. настъргани домати • 1 глава лук • 1/2 връзка копър • 2 скилидки чесън • 4 с.л. олио • 1 с.л. захар • 1 ч.л. черен пип...
Продукти: • 200 г брашно • 100 мл олио • 100 мл вода • 500 г тиква • 100 г орехови ядки • 150 г захар • половин пакетче канела • 1 щипка сол Начин на приготвяне: От брашн...
Продукти: • 180 г краве масло • 80 г пудра захар • 3 твърдо сварени жълтъка • 2 ванилии • 250 г брашно Начин на приготвяне: Размекваме маслото на стайна температура, разбиваме ...
Продукти: • 400 г готови кори • 1 кг тиква • 2 средно големи ябълки • 1 ч.ч. захар • 100 г стафиди • 100 г смлени орехови ядки • 5-6 с.л. олио • 1 ч.л. канела • г краве масло ...