Я
стия с месо » Ястия на тиган

2219 |

0
Телешко с праз по китайски
Продукти:
• 1 кг телешко филе
• 10 стръка праз
• 1 ч.ч. соев сос
• 3 к.ч. олио
• 8 с.л. вино
• 3 с.л. наситнен джинджифил
Начин на приготвяне:
Нарязваме месото на тънки ивички, а праза – на дребно. Нагорещяваме олиото в голям тиган и щом започне да пуши, сипваме нарязаните месо и праз. Пържим при непрекъснато бъркане.
Накрая прибавяме виното, соевия сос и джинджифила, разбъркваме и отстраняваме от огъня. Поднасяме веднага.
18.12.2012 г. / Гергина Костадинова
Най-четеното в "Ястия с месо"
Коментари (0)